Brummen: Cabine Bos en Brummen (uit FD persoonlijk)

Bos en Brummen wordt beheerd door Robbert en Anjo. Ze hebben een mooi design huisje opzet waarin u de sfeer van hun interieur studio kunt ervaren. In het interieurontwerp komen natuur en rust samen. Met dit huisje kunt u ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en hier puur kunt ontspannen en genieten.

De huisje beschikt over een woonkamer met zithoek en een 4-persoons eettafel, een compacte maar complete keuken met inductiekookplaat, countertop-afzuiger, ladevaatwasser, oven met magnetronfunctie, koelkast met vriezer, Jura koffiemachine, waterkoker, servies, pannen en keukengerei. Er is een kast met spelletjes en verschillende boeken en een Bluetooth-speaker die kan worden verbonden met uw eigen telefoon of tablet.

Op de begane grond bevindt zich de slaapkamer met een kingsize bed en mooie beddengoed. Vanuit de slaapkamer loopt u door de doorgangskast naar de badkamer. De vaste trap leidt naar de vide. Hier kunt u zich terugtrekken op de lage-zitbank en de mini bioscoop met Netflix en Videoland.

Via de Franse deuren stapt u direct op uw privéterras met zitgelegenheid en picknicktafel. In de privétuin staat de hottub met hout klaar om opgestookt te worden.

Het huisje is gelegen op een ruime binnenplaats en vanwege haar afgelegen locatie en mooie afscheidingen biedt het u complete privacy. U heeft een privéterras en privétuin tot uw beschikking. Het huis van Robbert en Anjo is op 25 meter afstand afgeschermd met een hoge haag.

In het bos kunt u wilt spotten zoals herten. Ook kunt in in de buurt mooi fietsen bijvoorbeeld naar de dorpjes Bronkhorst en Doesburg. Goedkoop is een verblijf helaas niet: rond de 400 euro.

Laat een reactie achter