Sankt Michael im Lungau: Haus Nohra (uit B&B Vol Liefde)

Astrid heeft een prachtig B&B in het dorpje Sankt Michael im Lungau. Op booking.com krijgt dit B&B een 9,6 en het is hier (google maps)  in Oostenrijk te vinden (tussen Salzburg en Villach).
Via deze link kunt u via google streetview door het dorp “wandelen”.
 

1 gedachte over “Sankt Michael im Lungau: Haus Nohra (uit B&B Vol Liefde)”

 1. Lieve Astrd en Harm Jan.
  Wat ben ik blij dat jullie elkaar uiteindelijk gevonden hebben. Astrid jij met nog onverwerkte trauma’s uit je eerdere relatie, zult in Harm Jan letterlijk en figuurlijk de steun en toeverlaat, en brede schouder om op uit te kunnen huilen/ leunen vinden.
  Harm Jan, de rust zelf en ook een wijs man, wua levenservaring/ inzicht, zal een fijne man voor jou zijn, maar ook een lieve “ papa” voor je kids.
  Koester jullie mooie relatie, en ik geef jullie 1 advies….. blijf ondanks alles wat er binnen een relatie wel eens even “ fout” kan gaan, ten alle tijden met elkaar praten, en naar elkaar luisteren, en elkaars opvattingen respecteren, en bespreken.
  Ik heb in mijn eigen relatie, ik ben vanaf mijn 16e ( nu al 45 jaar samen) met mijn man, gemerkt dat DAT ( communiceren, respecteren/ accepteren) de sleutel is tot een goede en langdurige relatie.
  Ik wens jullie viertjes heel veel liefde, ❤️en vooral alle geluk, 🍀 van de wereld toe.
  Liefs van “ Oma “ Anita uit Nederland.🙋🏼‍♀️😘

Laat een reactie achter