Jávea: Casa Marcel en Walter (uit ik vertrek)

Samen met Marcel is Walter geëmigreerd naar Spanje om een B&B te gaan runnen. De echte verrassing is in de uitzending van ik vertrek is drag queen Charlotte. De B&B loopt goed en ze hebben een mooie zomer achter de rug met boekingen van spanjaarden en uit nederland veel vrienden en bekenden. Klik hier voor de website en boek een verblijf in de prachtige en luxe kamers.Wij lezen over Casa Marcel en Walter:

Het verblijf in Casa Walter en Marcel in Spanje is een absoluut hoogtepunt. De accommodatie was schoon, comfortabel en zeer stijlvol ingericht, en bood alles wat nodig is voor een ontspannen verblijf. Het uitzicht vanaf het terras is geweldig, met uitzicht op de bergen en de zee in de verte.

De locatie is perfect, dicht bij het strand en de lokale winkels en restaurants, maar toch afgelegen genoeg om rust en privacy te bieden. Het zwembad is schoon en verfrissend. 

De gastheren, Walter en Marcel, zijn geweldig. Ze zijn erg gastvrij en behulpzaam en geven veel nuttige informatie over de omgeving en wat te doen en te zien is. Ze geven ook veel privacy, maar zijn altijd beschikbaar voor hulp en advies als dat nodig is.

Het verblijf in Casa Walter en Marcel is een echte thuis weg van huis. De accommodatie biedt een ongeëvenaarde combinatie van comfort, stijl en gastvrijheid, en de locatie is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie. 

 

Laat een reactie achter